Ultrazpracovaní lidé

08.10.2024

V súčasnom svete takmer 60 % potravín na pultoch predajní, má veľmi ďaleko od skutočného jedla. Počas spracovania a ošetrenia totiž prešli takým postupom a spracovaním, že výrazne bola ovplyvnená ich štruktúra, ale aj obsah vitamínov, vlákniny a živín. No predovšetkým, boli obohatené o látky, ktoré náš metabolizmus nepozná a obsahujú látky, ktoré nás vedú k tomu, aby sme po týchto produktoch siahli znova a znova. Aké to má dopady na naše zdravie? Viac v knihe: https://www.knihypredusu.sk/p/ultrazpracovani-lide/

Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.